Lestijden:
Zaterdagochtend om 9.30 uur
Woensdagavond om 20.00 uur


Gelieve een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn!

De puppygroep is bij onze hondenschool misschien wel de belangrijkste groep. Wij zijn ervan overtuigd dat training een fantastische basis is voor die unieke band die u met uw hond kunt hebben.
De puppycursus is zuiver bedoeld om op een speelse manier de basisprincipes bij te brengen. Er is hier echter nog geen sprake van "africhting", maar u zult versteld staan, hoe snel uw pup leert en wat uw pup aan het eind van de cursus allemaal kan! De cursus bestaat uit tien lessen op het veld, waarbij zowel praktijk als theorie aan bod komt. Aansluitend vindt het examen plaats tijdens de elfde les.
Vanaf het moment dat de pup de 2e enting heeft gehad, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan deze cursus. De kennelhoest enting (neusenting) is niet verplicht, maar wordt aangeraden voor de bescherming van uw eigen pup alsmede zijn/haar medecursisten. Wij raden u aan, in geval van twijfel over entingen, contact op te nemen met uw dierenarts.
De cursus wordt afgesloten met een examen. Als de pup en de baas hiervoor slagen, wordt aan hen een puppydiploma uitgereikt.